Warming-up zondag 3e klasse: Wilhelmus ontvangt ODB, VCS naar Taurus

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zondag 3e klasse: Wilhelmus ontvangt ODB, VCS naar Taurus 223

In 3B staat een aantal spannende duels op het programma. Wilhelmus is gastheer voor ODB. Het verschil tussen beide teams is maar klein. Dit geldt ook voor de afstand tussen Taurus en VCS. Beide teams ontmoeten elkaar in Delft.

3e klasse A

Stompwijk’92 speelt een sleutelduel tegen FC Aalsmeer. De formatie van Erik van Manen moet uit het uitduel minimaal een punt weghalen om niet verder in de degradatieproblemen te raken.

3e klasse B

In 3B mag De Ster proberen in Schiedam het SVV lastig te maken. WIK bood vorige week SVV meer dan goed tegenstand, maar bleef met lege handen achter. Nu treft de formatie van trainer Ton Boevink (foto) opnieuw een zware tegenstander. Op de Roggewoning is Graaf Willem II-VAC, de nummer twee van de ranglijst, de tegenstander.

Graaf Willem II-VAC heeft maar een kleine voorsprong op vijf achtervolgende ploegen. DHL heeft van die teams het gemakkelijkste programma. DHL speelt een uitduel bij laagvlieger REMO. De overige teams spelen onderlinge duels. Wilhelmus treedt op Sportpark Westvliet aan tegen ODB en Taurus bindt de strijd aan met VCS.

In de onderste helft van de ranglijst ontmoeten de Delftse ploegen Full Speed en SEP elkaar op Kerkpolder. Hekkensluiter GSC ESDO mag proberen punten te ontfutselen van Voorschoten’97.

3e klasse C

Voor FC Zoetermeer lijkt een bijrol weggelegd in de 3e klasse C. Het thuisduel tegen concurrent Blijdorp moet dan ook gewonnen worden om nog enig hoop te houden op een plek in de top van de ranglijst.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top