Warming-up zondag 4A: Rechtstreeks duel om titel tussen HMSH en HDV

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zondag 4A: Rechtstreeks duel om titel tussen HMSH en HDV 203

In 4A staat komend weekend het topduel tussen HMSH en HDV op het programma. De winnaar doet een goede stap op weg naar de titel. SVH neemt het in Leiden op tegen Roodenburg, Wanica Star krijgt Blankenburg op bezoek.

In 4A staat de onvervalste topper tussen HMSH en HDV op het programma. De Zuiderparkers hebben een voorsprong van zes punten op het team van Ricardo Darsan (foto), maar speelde ook twee duels minder. De ploeg die als winnaar uit de bus komt, heeft een goede kans om de titel binnen te halen.

Uitzicht

Achtervolger SVH hoopt wellicht op een gelijkspel van beide topploegen. De mannen van Piet Gelauf jr. hebben maar drie verliespunten minder dan de koplopers en zouden bij winst op Roodenburg dan ook nog een goed uitzicht hebben op een feestje aan het eind van het seizoen.

Opmars

Voor Toofan is die kans verkeken. Promotie hoort nog wel tot de mogelijkheden dus winst in het duel met sv Erasmus lijkt van groot belang. Wanica Star blijft haar opmars voortzetteen en kan nog een bedreiging vormen op de ranglijst voor HMC (dat overigens al zeker is van promotie dankzij een periodetitel) en Toofan. Wanica Star ontvangt in Den Haag Roodenburg. sv Madestein mag in Rotterdam op bezoek bij Steeds Hooger.

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top