Warming–up zondag 4e klasse: Haagse koplopers tegen lager geplaatste teams

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming–up zondag 4e klasse: Haagse koplopers tegen lager geplaatste teams 118

De top vijf uit 4A bestaat uit louter Haagse ploegen. Deze week spelen de teams geen onderlinge duels, maar tegen ploegen die lager geplaatst staan. HDV krijgt op papier de zwaarste tegenstander. De Zuiderparkers ontvangen Steeds Hooger.

Koploper HDV krijgt Steeds Hooger op bezoek. De Rotterdammers staan eenzaam op een zesde plaats met zeven punten achterstand op nummer zes SVH en vier punten voorsprong op Wanica Star. Voor HDV zal het nog een lastige opgave worden om de punten in eigen huis te houden.

Toofan heeft zich opgewerkt naar de tweede plaats en moet op Ockenburgh in staat zijn om het Roodenburg te verslaan. De Leidse laagvlieger won pas één duel. HMC gaat op bezoek bij sv Erasmus en blijft bij winst goed meedraaien in de race voor promotie.

HMSH speelt de stadsderby tegen Wanica Star. Ook de voor de formatie van trainer Ricardo Darsan is winst noodzakelijk om de kopploegen niet te ver te laten uitlopen. SVH is inmiddels naar de vijfde plaats gezakt en de ploeg van Piet Gelauf jr. (foto) kan deze positie wellicht verbeteren met en zege op Madestein. Delfia wil zich graag ontworstelen van de onderste regionen. Het uitduel tegen medelaagvlieger Blankenburg biedt hiervoor een uitstekende mogelijkheid.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top