Warming-up zondag Derde Divisie: Paul van der Zwaan (Quick): ,,Tegen EVV het goede gevoel behouden”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zondag Derde Divisie: Paul van der Zwaan (Quick): ,,Tegen EVV het goede gevoel behouden” 128

Een hoop blije gezichten vorige week na afloop van de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Quick’20. De derde plaats was definitief en de nacompetitie voor promotie was bereikt. Komende zondag staat er tegen EVV uit het Limburgse Echt niets meer op het spel, maar zo denkt de prestatiegerichte trainer Paul van der Zwaan (foto) er niet over.

Vorige week won koploper Jong Vitesse en niet alleen werden de Arnhemse beloften hierdoor kampioen, maar ze wonnen ook de derde periode. Quick is nu zeker van de derde plek en neemt de periodetitel over van Jong Vitesse. Een hoop blije gezichten dus na afloop, waarna nog een klein feestje gevierd werd. Dat Quick op het eind van de rit nacompetitie om promotie naar de Tweede Divisie zou gaan spelen, had vooraf niemand verwacht. De laatste tegenstander van dit seizoen op sportpark In de Bandert is EVV dat op de twaalfde plaats staat met twee punten voorsprong op stadgenoot HBS en is dus ‘veilig’. Trainer Paul van der Zwaan geeft aan wat hij van de wedstrijd tegen Quick’20 vond en hoe Quick de wedstrijd tegen EVV ingaat.

Hebben jullie de (vervangende) periodetitel na Quick’20 groots gevierd?

,,Vorige week viel alles precies in elkaar, zelf na uitstekende wedstrijd winnen en de zeer gunstige uitslagen elders. De vervangende periode was daardoor binnen.”

Hoe kijk je aan tegen wedstrijd EVV waar niets meer op spel staat?

,,Zondag EVV is dus zonder druk, maar wel met het belang het goede gevoel te behouden. We gaan overigens wel de spelers die op scherp staan aan de kant houden. Dat zijn er behoorlijk wat: Virgil Tjin-Asjoe, Sybren Bartlema, Rachid Bouaouzan, Marc Boshoff en Frank van der Heiden. Maar onze selectie is breed en vooral ook scherp genoeg om hier mee om te gaan.”

© Haaglanden Voetbal

 

   

Zoeken

Back to Top