Warming-up zondag Derde Divisie: Paul van der Zwaan (Quick): ,,Jong BVO-teams altijd onvoorspelbaar met weinig entourage”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zondag Derde Divisie: Paul van der Zwaan (Quick): ,,Jong BVO-teams altijd onvoorspelbaar met weinig entourage” 166

Het lijkt vanzelfsprekend, de hoge klassering van Quick. Maar dat is het niet. De Haantjes zijn debutant in de Derde Divisie en doen mee voor een plek in de nacompetitie om promotie naar de hoogste klasse van het amateurvoetbal. Zondag wordt in Doetinchem gespeeld tegen het laag geklasseerde Jong De Graafschap, waarvan thuis met 3-0 werd gewonnen.

Vorige week werd vrij eenvoudig met 0-2 gewonnen van OJC Rosmalen. Trainer Paul van der Zwaan (foto) kijkt terug op die wedstrijd en ook vooruit naar de wedstrijd tegen Jong De Graafschap.

Wat vond je van wedstrijd tegen OJC Rosmalen?

,,De wedstrijd van afgelopen zondag tegen OJC Rosmalen was zakelijk, volwassen en dus goed. Vanuit onze manier van spelen hebben we constant de controle gehad. Dat geeft een goed gevoel.”

Wat verwacht je van de wedstrijd tegen Jong De Graafschap?

,,Jong De Graafschap is weer een nieuw hoofdstuk. Voor ons is het zaak ook hier weer geconcentreerd mee om te gaan. Jong BVO-teams zijn altijd onvoorspelbaar met weinig entourage. Wij moeten uitgaan van onze eigen kwaliteit en met plezier spelen. Het is wel zaak heel scherp te zijn. Gelukkig zijn we nagenoeg compleet.”

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top