Warming-up zondag Derde Divisie: Paul van der Zwaan (Quick): ,,Tegenstanders houden nu rekening met ons”

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Warming-up zondag Derde Divisie: Paul van der Zwaan (Quick): ,,Tegenstanders houden nu rekening met ons” 358

Zondag hervat Quick de competitie met een thuiswedstrijd tegen EVV uit Echt. Na vijftien gespeelde wedstrijden staat Quick met 28 punten op de derde plaats. De Limburgers staan ‘slechts’ negende maar hebben slechts vier punten minder verzameld. Opvallend is dat EVV maar vijftien keer scoorde en achttien doelpunten incasseerde. De cijfers van Quick zijn 34-27.

Quick presteerde als debutant tot de winterstop uitstekend. Helaas waren de laatste twee wedstrijden wat minder door de 7-1 nederlaag tegen Jong Vitesse en het 1-1 gelijke spel in Haaksbergen tegen HSC’21. Dinsdag keerde de selectie terug van een kort trainingskamp in Sevilla waar geen wedstrijd werd gespeeld. Trainer Paul van der Zwaan (foto) blikt desgevraagd terug op het trainingskamp en kijkt vooruit naar de komende wedstrijd.

Wat vond je van het trainingskamp in Sevilla en hoe vervelend was het, dat de geplande wedstrijd n iet doorging?

,,We hebben een uitstekend trainingskamp achter de rug. Het was jammer dat geplande wedstrijd geen doorgang kon vinden, maar de extra training was een prima alternatief. We hebben ons goed voor kunnen bereiden op tweede seizoenshelft. Het zal lastig worden en zijn nu geen ‘promovendusje’ meer. Tegenstanders houden nu rekening met ons en zullen ook een stapje moeten maken om weer resultaat te halen. Ik heb het gevoel dat de groep dat ook beseft en de overtuiging heeft dat we dat stapje kunnen en gaan maken.”

Wat voor wedstrijd verwacht je tegen EVV en zijn er spelers niet beschikbaar?

,,EVV is direct een goede testcase. Het is een club die van nature het initiatief bij ons legt. Weinig scoort, maar ook heel weinig doelpunten tegen krijgt. Dus heel lastig en gevaarlijk om te bespelen. Teamdiscipline zal de sleutel moeten zijn. Rachid Bouyaouzan is helaas geschorst.”

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top