Wilhelmus en sv Den Hoorn beleggen trainingskamp in Barcelona

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Wilhelmus en sv Den Hoorn beleggen trainingskamp in Barcelona 469

Vrijdag (5 januari) vertrekt de selecties van Wilhelmus naar Barcelona om daar een trainingskamp te beleggen van enkele dagen. Trainer Oscar Laguna Burgos (foto) verblijft met Wilhelmus in Hotel Front Maritim. Ook sv Den Hoorn, de ploeg van trainer Ronald Hes, vertrek op dezelfde dag naar Barcelona.

Vrijdag wordt al, na de lunch, de eerste training afgewerkt. Zaterdag wordt er een oefenduel gespeeld in de ochtend tegen een combinatie van zaterdag hoofdklasser Rijsoord. Natuurlijk staan er die dag ook niet voetbal-gerelateerde activiteiten plaats.

Zondag 7 januari wordt er na het ontbijt weer een training afgewerkt, waarna met het gehele Voorburgse gezelschap de wedstrijd FC Barcelona tegen Levante zal bezoeken. Na de wedstrijd zal er gezamenlijk worden gedineerd en staat er wederom een avondprogramma te wachten.

Op maandag 8 januari wordt na het ontbijt en het uitchecken de terugreis aanvaard. De selectie zal na een vlucht van zo’n twee uur rond 18.00 uur arriveren op Schiphol. Staf en spelers hopen op het trainingskamp de basis te leggen voor een succesvolle tweede seizoenshelft.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top