Nieuwe aflevering Haaglanden Voetbal aan tafel, ook op 070 TV, kanaal 44

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Nieuwe aflevering Haaglanden Voetbal aan tafel, ook op 070 TV, kanaal 44 1781

Op 070 TV, te vinden op kanaal 44 (ZIGGO), is weer een nieuwe aflevering van ‘Haaglanden Voetbal aan tafel’ te zien. In dit programma schuiven wekelijks nieuwe gasten aan tafel aan bij presentator Ton Beije. Natuurlijk ontbreekt ook ‘het team van de week’ niet.

In deze aflevering van Haaglanden Voetbal aan tafel schuiven aan Martin Bruin, oud-trainer, -verslaggever en nu nog dagelijks bij omroep West te horen tussen vijf en zes in het sportitem, Piet Gelauf jr., trainer van SVH en Rob Pronk van de Haagse Voetbal Historie. Binnenkort komt er weer een nieuw boek van hem uit.

Het was bij de opnamen in de Haaglanden Voetbal Studio in het Sir Winston Leisure Center weer gezellig druk, met de zondag vierdeklasser SVH als ons ‘team van de week’.

Het programma wordt woensdagavond diverse malen herhaald en is ook donderdag nog volop te zien op 070 TV – Ziggo kanaal 44. Het programma is nu ook hier op deze website (zie onder) te zien. (‘Haaglanden Voetbal aan tafel’ wordt op 070 TV ook komende zaterdag nog herhaald).

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top