Zaalvoetbal: Strafzaak eerste team sv Honselersdijk loopt nog

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Zaalvoetbal: Strafzaak eerste team sv Honselersdijk loopt nog 420

De KNVB heeft een onderzoek ingesteld naar de wedstrijd Texel’94 – sv  Honselersdijk van vrijdag 8 december. Het team en enkele personen wordt onder andere ten laste gelegd dat er grof taalgebruik richting de arbitrage is geuit buiten de wedstrijd om.

Tot op heden is sv Honselersdijk zoekende naar wat er exact is voorgevallen; verklaringen van arbitrage en betrokkenen kennen op dit moment nog diverse tegenstrijdigheden. sv  Honselersdijk kan zich dus ook nog niet vinden in hetgeen er ten laste is gelegd en zal de KNVB nogmaals verzoeken om extra onderzoek. Op de vragen die het bestuur van de Westlandse club medio december heeft gesteld om als vereniging tot een oordeel te komen, heeft de KNVB tot op heden nog geen antwoord gegeven.

Geschorst

Ondertussen is het gehele eerste zaalteam geschorst tot en met 10 februari, een sanctie die sv Honselersdijk tot nu toe als zéér, en wellicht zelfs té, zwaar ervaart en waarbij er alleen maar verliezers zijn. De komende drie wedstrijden zijn uitgesteld:
12 januari 2018 FC M.A.R.L.E.N.E 2 – Honselersdijk
19 januari 2018 Honselersdijk – Knooppunt ‘t 2
9 februari 2018 zvv Hovocubo 2 – Honselersdijk

sv Honselersdijk betreurt dat er, ogenschijnlijk, iets is voorgevallen en is voornemens de daders te straffen als er bekend is wat er exact is gebeurd. Zoals eerder gemeld kan het bestuur van sv Honselersdijk hier helaas nog geen gefundeerde beslissing over nemen.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top