Zaalvoetbal: sv Honselersdijk geeft niet thuis

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Zaalvoetbal: sv Honselersdijk geeft niet thuis 593

Tegen de nummer vier op de ranglijst, `t Knoopunt 2, liep sv Honselersdijk tegen een 4-9 nederlaag op. Een domper na een aantal goede resultaten. Teveel (dragende) spelers waren niet in vorm en wisten het niet door inzet om te buigen. Na een 2-2 tussenstand liep ’t Knooppunt uit naar een 3-5 voorsprong bij rust, die in de tweede helft niet meer werd weggegeven. De Amsterdamse ploeg strafte de fouten van de Oranjehemden goed af.

Met 75-voudig international Mohamed Attaibi in de ploeg had ’t Knooppunt 2 een speler die afgelopen vrijdag het verschil maakte. De ervaren zaalvoetbalspeler deed ritme op in het reserveteam van de landskampioen. Hij liet zien dat zaalvoetbal ook het kiezen van momenten is. Wanneer een tegenstander even verslapte, was hij er als de kippen bij om toe te slaan. Hij scoorde vier keer voor de Amsterdammers. Nu moet ook de rest van het team van `t Knooppunt niet te kort worden gedaan. Het fungeerde meer als team dan sv Honselersdijk en als zodanig was de zege verdiend.

Revanche

De ploeg van Naim el Yousfi zat niet lekker in de wedstrijd en teveel werd er naar elkaar gekeken en de eigen prestatie leed daaronder in negatieve zin. Alleen Né-Shawn Morris (foto) en Farid el Hammouchi haalden een voldoende. Toevallig twee spelers die de laatste weken niet in goeden doen waren en nu sportief revanche namen.

Opvallend was ook dat sv Honselersdijk deze wedstrijd opbouwend teveel in de fout ging wat totaal vier tegendoelpunten kostte. Né-Shawn Morris scoorde driemaal, Othman el Hammouchi opende de score.

Oppakken

Het hopen is dat het andere Oranje snel de draad weer weet op te pakken om volgende week tegen het Vennewater beter voor de dag te komen. In Heiloo moet sv Honselersdijk op 6 april de volle winst binnenhalen om de Noord Hollanders onder zich te houden op de ranglijst en zelf niet in de problemen te komen.

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top