Zaalvoetbal: sv Honselersdijk loopt tegen nipte nederlaag aan

Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Zaalvoetbal: sv Honselersdijk loopt tegen nipte nederlaag aan 151

sv Honselersdijk wist de zege van een week eerder op Leekster Eagles tegen Salaam geen vervolg te geven. In een wedstrijd die twee kanten op had kunnen gaan, trok de Rotterdamse ploeg met 3-4 aan het langste eind.

De wedstrijd begon spectaculair en veelbelovend. Na vier minuten hadden beide ploegen al tweemaal gescoord. Salaam kwam op voorsprong waarna Anouar Attal Haoui en Né-Shawn Morris (foto) sv Honselersdijk op een 2-1 voorsprong brachten. Een gemakkelijk gegeven strafschop tegen keeper Alami Attal Haoui zorgde voor de 2-2.

Kluts

Na de 2-3 achterstand dacht Othman El Hammouchi op slag van rust de 3-3 te scoren. De bal, die beide palen toucheerde, was volgens het arbitrale duo niet de doellijn gepasseerd. De 3-3 kwam er negen minuten voor tijd wel toen Kenan Koseoglu na een goede actie Mo Laari op de rand van het strafschopgebied wist te bereiken. Laari schoof de bal netjes binnen. De wedstrijd kon twee kanten op gaan en vier minuten voor tijd wist Salaam uit de kluts de 3-4 te scoren. De thuisploeg slaagde er niet meer in om in de resterende minuten de toch wel verdiende gelijkmaker te scoren. Tijdens één van de laatste aanvallen raakte Othman El Hammouchi nog zwaar geblesseerd toen hij door een te hoog geheven Rotterdams been op zijn borst geraakt werd. Dit ontging helaas het arbitrale trio. El Hammouchi zal dan ook de komende wedstrijden ontbreken.

Gelijk

Coach Naim el Yousfi was teleurgesteld, want wanneer de Dijkse ploeg punten had overgehouden aan de wedstrijd had het Salaam onder zich gehouden. Nu kwam de Rotterdamse ploeg in punten gelijk met het andere oranje. Belangrijk is nu om volgende week op bezoek bij AC Kingdom in Amsterdam de volle winst binnen te halen. Daarna wachten er op 23 en 30 maart thuiswedstrijden tegen Urk en het Knooppunt.

© Haaglanden Voetbal

   

 

Zoeken

Back to Top