Zaterdag 1A: Westlandia vergeet voor rust afstand te nemen van WV/HEDW

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zaterdag 1A: Westlandia vergeet voor rust afstand te nemen van WV/HEDW 383

Westlandia ging richting Amsterdam om zich te revancheren voor de nederlaag van een week eerder thuis tegen hekkensluiter Marken. Toch wist ook trainer Theo Verbeek vooraf, dat het geen eenvoudige klus zou worden bij WV/HEDW.

   |    Foto’s: Orange Pictures

Westlandia kwam sterk uit de starblokken en had na acht minuten spelen de pech dat de bal, na een rebound bij een vrije trap, op de paal bij WV/HEDW belandde. De Naaldwijkers stapelden in het eerste kwartier de ene kans op de andere. Het probleem was echter om de Amsterdamse goalie het nakijken te geven.

In het tweede kwartier van de eerste helft kwam, de thuisploeg wat beter in de wedstrijd, maar wist niet echt gevaarlijk te worden voor het Westlandia-doel. De rust brak bij een 0-0 stand aan en daar mochten de gastheren niet ontevreden over zijn. Bij Westlandia heerste duidelijk het gevoel, dat de ploeg afstand had moeten nemen.

Na de doelwisseling was het al na vier minuten spelen raak, maar dan in het voordeel van WV/HEDW. Na een rush van Mick van Moerkerk nam Ashraf Azzouz de bal ineens op de schoen en liet het Naaldwijkse net bol staan: 1-0.

Trainer Theo Verbeek bracht in zijn ploeg Stefan Bron in voor Yordi van Beek. De beste kansen waren in het tweede bedrijf voorlopig voor de thuisploeg. Bij Westlandia kwam ook nog Michel van Dijk in het veld voor Rob Klop. Met nog een kwartier op de klok gaf het scorebord nog steeds de stand van 1-0 aan. Ook een laatste wissel aan Naaldwijkse kant (Ricardo van der Zalm voor Danny Bijl) bracht niet meer de ommekeer en moest Westlandia met een 1-0 nederlaag de thuisreis aanvaarden.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top