Zaterdag 2C: Sportclub Monster in tweede helft langs Lyra

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zaterdag 2C: Sportclub Monster in tweede helft langs Lyra 336

Op Sportpark Polanen greep Sportclub Monster een broodnodige zege op regiogenoot Lyra. Beide teams konden de punten goed gebruiken in de strijd tegen degradatie. sc Monster verkleinde door de zege het gat met Lyra tot twee punten.

                Foto’s: Hans Wüstefeld

Zowel sc Monster als Lyra beseften het belang van de streekderby en toonden veel inzet. Het lukte beide teams niet om het net te vinden in de eerste helft, waardoor de rust met de brilstand werd in gegaan.

Na een kwartier in de tweede helft brak de thuisploeg het duel open. Op aangeven van Ramon Bruers kon Steve Hogervorst de 1-0 binnenschieten. De formatie van trainer Marten Goltzbach leek vleugels te krijgen, want drie minuten later was het opnieuw raak. De tweede treffer van de thuisclub kwam op naam van Koen Warners.

sc Monster liet de zege daarna niet meer glippen. Na goed voorbereidend werk van Frank van der Deyl kon David de Ruiter de bal simpel over de lijn brengen en liep de score op naar 3-0. Lyra kwam nog enigszins terug in het duel door een treffer van Sander Harmsen, maar kon verder geen potten meer breken. Lyra heeft nu de tiende plaats in handen met 25 punten en wordt op de voet gevolgd door sc Monster dat 23 punten verzameld heeft.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top