Zaterdag 2C: sv Honselersdijk maakt geen fout, Voorschoten’97 stelt teleur

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zaterdag 2C: sv Honselersdijk maakt geen fout, Voorschoten’97 stelt teleur 361

sv Honselersdijk maakte op eigen veld geen fout tegen hekkensluiter Nieuwkoop, al stond het bij rust nog 0-0. Voorschoten’97 stelde voor eigen aanhang toch wat teleur door niet verder te komen dan een gelijkspel tegen CVC Reeuwijk.

        |   Foto’s: Franca Dobbe

sv Honselersdijk – Nieuwkoop

De thuisploeg van trainer Piet Boon wist vooraf dat het op de Strijphorst geen punten mocht verspelen tegen hekkensluiter Nieuwkoop. Toch wilde het voor rust allemaal niet zo lukken, want het scorebord gaf na 45 minuten een stand van 0-0 aan.

Na de pauze zette echter Tom van Veen sv Honselersdijk op een 1-0 voorsprong. Een tegenvaller was de gelijkmaker van Nieuwkoop. sv Honselersdijk toonde echter veerkracht en pakte door treffers van Youri Riepe en Leon de Brabander toch een verdiende 3-1 overwinning.

Door deze winst klom sv Honselersdijk naar een zesde plaats op de ranglijst in de wetenschap dat volgend weekend de uitbeurt wacht in Hoek van Holland tegen HVC’10, dat vijf punten minder heeft en twaalfde staat. Het duel tegen Nieuwkoop stond in het teken van respect. Haaglanden Voetbal komt daar maandag – met foto’s – op terug.

Voorschoten’98 – CVC Reeuwijk

Voorschoten’97 kwam, tot eigen teleurstelling, op sportpark Adegeest niet verder dan een gelijkspel tegen laagvlieger CVC Reeuwijk. De ploeg van trainer André Lourens kreeg legio kansen om aan de leiding te komen, maar de doelman van CVC Reeuwijk, Tom Verwaal, stak in goede vorm. Bij rust was het nog 0-0.

Na de thee kwam CVC Reeuwijk al snel verrassend aan de leiding. Voorschoten’97 rechtte de rug, nam weer het initiatief en zette de ploeg uit Reeuwijk onder druk. Een kwartier voor tijd viel de gelijkmaker van Richard Bakker. Toch was er teleurstelling in Voorschoten, want er had duidelijk meer in gezeten.

© Haaglanden Voetbal

(Klik HIER voor meer foto’s van sv Honselersdijk – Nieuwkoop)

Zoeken

Back to Top