Zaterdag 4D: Monsterscores voor Vredenburch, Quintus en FC Zoetermeer

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zaterdag 4D: Monsterscores voor Vredenburch, Quintus en FC Zoetermeer 533

Wateringse Veld/GONA ondervond de nodige tegenstand van OLIVEO, maar kwam wel als overwinnaar uit de strijd. Vredenburch liet Concordia alle hoeken van het veld zien en ook FC Zoetermeer vermorzelde een Delftse tegenstander.

Wateringse Veld/GONA staat op de drempel van het kampioenschap. De Haagse club, die dit jaar debuteerde in het zaterdagvoetbal, kreeg het niet cadeau van tegenstander OLIVEO. Twee strafschoppen brachten uiteindelijk de beslissing. Fransesco Fens (eerste helft) en Jacky Doorschodt (tweede helft) brachten de formatie van trainer Ger Fens de zege. Volgende week kan tegen Quintus in eigen huis het kampioenschap worden binnengehaald.

Dozijn

Vredenburch kende weinig genade met het zwakke Concordia. De Delftse ploeg kreeg een dozijn treffers om haar oren. Na dertig minuten spelen stond Vredenburch al met 3-0 voor door treffers van Richard van Trier, Davy Lukassen en Sander Vink. De Rijswijkers bleven daarna de aanval zoeken en voerden de score op naar een 12-0 eindstand. Bas van Schendel, Davy Lukassen (2x), Oussama Lagmouchi (2x), Richard van Trier (2x) en Colin van der Meer verzorgden de productie van de mannen van trainer Vita Lorente (foto). Ed van Schendel van Concordia vond ook nog een keer het eigen doel.

Gevoelig

In de strijd om een plek in de nacompetitie bracht Semper Altius Laakkwartier een gevoelige nederlaag toe. De Rijswijkers namen na achttien minuten een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Brahim Saidi, maar moesten toezien hoe Laakkwartier vlak voor rust de stand weer gelijk trok. Na de doelwisseling zorgde Jordy Linnenbank al snel voor een 2-1 voorsprong. Brahim Saidi en Danilo Immers maakten het karwei vakkundig af met doelpunten in het laatste kwartier (4-1).

Oppermachtig

FC Zoetermeer was oppermachtig in het duel met DVC. Tristan Scannel speelde een hoofdrol voor de Zoetermeerse bezoekers. Met zes treffers had hij een groot aandeel in de 0-9 overwinning. Gio Redeker, Jessy Nauman en Refelito namen de overige doelpunten voor hun rekening. Ook Quintus boekte een 9-0 zege. HPSV werd het slachtoffer van de dadendrang van de club uit Kwintsheul. Dion Vis (3x), Rob van Binsbergen (4x), Jim Duijvestein en Remco van de Knaap schoten Quintus naar de ruime zege.

TAC’90 trok tegen sv Oosterheem met 3-1 aan het kortste eind. Sanjesh Goeptar bracht de Haagse club nog wel op een 0-1 voorsprong, maar daarna was het sv Oosterheem dat de doelpunten produceerde. Mark van Domburgh (2x) en Jasper van Viegen zorgden voor een Zoetermeerse zege (3-1).

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top