Ziekenboeg ADO Den Haag zit redelijk vol; Beugelsdijk scheurtje in hamstring

ADO Nieuws, Nieuws, Voetbalnieuws Geen reacties op Ziekenboeg ADO Den Haag zit redelijk vol; Beugelsdijk scheurtje in hamstring 149

De ziekenboeg bij ADO Den Haag zit momenteel redelijk vol. In het duel tegen NAC afgelopen zaterdag kwamen daar drie blessures bij. Drie verdedigers kampen met een blessure, Tom Beugelsdijk (foto) en Tyronne Ebuehi vielen uit tegen NAC en Wilfried Kanon kreeg rood.

Tom Beugelsdijk kampt met een hamstringblessure en heeft inmiddels een MRI-scan laten maken. Het resultaat is dat hij een scheurtje in zijn hamstring heeft en naar verwachting enkele weken zal zijn uitgeschakeld.

Tyronne Ebuehi en Wilfried Kanon kampen met liesklachten. Hoelang hun herstel gaat duren is op dit moment nog niet in te schatten. Kanon is sowieso vrijdagavond niet inzetbaar vanwege zijn rode kaart tegen NAC, dat hem een uitsluiting van één wedstrijd opleverde.

Verder meldt ADO Den Haag dat de spelers Sheraldo Becker en Ricardo Kishna dinsdagochtend op het veld aan hun herstel werkten. De jeugdige Mats van Kins is herstellende van een scheenbeenblessure.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top