Zondag 1B: BMT moet voorsprong in tweede helft uit handen geven

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 1B: BMT moet voorsprong in tweede helft uit handen geven 402

BMT speelde een goede eerste helft tegen VOC en sloot deze af met een 0-1 voorsprong. In de tweede helft kwam VOC beter voor de dag en trok de stand weer gelijk. Een terechte uitslag volgens BMT-trainer John de Wit (foto).

BMT stond goed in de eerste helft en gaf maar weinig kansen weg tegen VOC. Zelf creëerde de Haagse club wel een aantal mogelijkheden en dit resulteerde in een doelpunt van Abdullah Achahbar na bijna een half uur spelen. Met een 0-1 voorsprong voor BMT gingen de teams aan de thee.

Uitstekend

Na de doelwisseling drong VOC BMT terug. In de 55e minuut scoorde Robbert Stout de gelijkmaker op aangeven van Ruud Steijvers. De assistent-scheidsrechter vlagde nog wel voor buitenspel maar dit werd genegeerd door de jeugdige arbiter die overigens uitstekend floot.

Slotfase

In de slotfase had BMT de winst toch nog mee kunnen nemen. Maar drie behoorlijke kansen in de slotfase werden niet benut. De 1-1 eindstand gaf de verhoudingen prima weer. BMT bezet nu de zesde plaats, maar heeft minder duels gespeeld dan de ploegen om haar heen.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top