Zondag 1B: BMT in slotfase met lege handen, sv Den Hoorn pakt punt bij VOC

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 1B: BMT in slotfase met lege handen, sv Den Hoorn pakt punt bij VOC 716

Voor de derde keer verloor BMT een duel in blessuretijd. Nu greep Olympia de volle winst voor de neus van BMT weg. sv Den Hoorn verdiende een kostbaar punt tegen VOC. DVV Delft leed een ontluisterende nederlaag tegen Nieuwerkerk.

Nieuwerkerk – DVV Delft

DVV Delft begint steeds verder achterop te raken bij de concurrentie. Nu werd tegen Nieuwerkerk, dat ook geen hoogvlieger in de eerste klasse B is, een dikke 5-0 nederlaag geleden. De mannen van trainer Laurens Sandell gaan het op deze manier nog zwaar krijgen in de tweede helft van deze competitie. Voor DVV Delft een voordeel dat Kocatepe al door de KNVB uit de competitie is gehaald, dus er is geen rechtstreekse degradant.

BMT – Olympia

BMT en Olympia speelden een redelijk gelijkopgaand duel in de eerste helft met wellicht een licht voordeel voor de Goudse club. Soefjan de Koning bracht Olympia na twintig minuten spelen op een 0-1 voorsprong. Na rust was BMT duidelijk de betere ploeg, maar verzuimde de kansen af te maken. Pas twintig minuten voor tijd kwam de gelijkmaker op het bord van de voet van Kamal Amheye (foto): 1-1. Een gelijkspel leek het resultaat te worden. BMT kreeg een vrije trap in de blessuretijd. Die leverde de formatie van John de Wit niets op. Uit de counter scoorde Dennis Jongenelen wel de winnende treffer voor Olympia: 1-2.

VOC – sv Den Hoorn

In Rotterdam speelde sv Den Hoorn een goede eerste helft, maar kon dit pas vlak voor rust in een doelpunt uitdrukken. Youri Kooijmans werd genoteerd als doelpuntenmaker: 0-1. Deze stand bleef nog lang op het bord. Tien minuten voor tijd dacht sv Den Hoorn recht op strafschop te hebben toen een aanvaller van de bezoekers in de sandwich werd genomen. De penalty werd echter niet gegeven en vijf minuten later bracht Ivar Lammers Olympia wel langszij: 1-1. In de slotminuut kreeg Dominique de la Cruz nog de rode kaart voorgehouden.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top