Zondag 1B: BMT werkt achterstand weg en wint met drie treffers van Aimen Said

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 1B: BMT werkt achterstand weg en wint met drie treffers van Aimen Said 733

In een doelpuntrijke wedstrijd nam BMT de drie punten mee uit Leiden na een bezoek aan FC Boshuizen. Bij rust keek de ploeg van trainer John de Wit (foto) nog tegen een 2-1 achterstand aan. Na de thee werden de bordjes verhangen en stapte BMT met een 3-5 winst van het veld.

Drie punten in de wacht slepen aan de Boshuizerkade bij FC Boshuizen is niet eenvoudig. Toch ging BMT, gesteund door de winst van vorige week op VELO, met die gedachte naar Leiden. Kende BMT vorige week een prima start, nu ging het niet goed en wist FC Boshuizen een 2-0 voorsprong te nemen. Aimen Said zorgde er voor de pauze nog voor dat BMT terugkwam in de wedstrijd.

Na de doelwisseling maakte dezelfde speler er ook 2-2 van. Vervolgens namen de bezoekers de leiding. Abdullah Achahbar liet de FC Boshuizen-doelman voor de derde maal de trieste gang naar het net maken: 2-3.

FC Boshuizen kwam nog even terug op gelijke hoogte, maar daarna nam BMT definitief afstand. Mauro Murat tekende voor de 3-4 en het slotakkoord was weer voor Aimen Said, die daarmee zijn derde treffer van de middag produceerde: 3-5.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top