Zondag 1B: DVV Delft loopt tegen oorwassing op bij Unitas

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 1B: DVV Delft loopt tegen oorwassing op bij Unitas 953

DVV Delft, dat een week terug het eerste punt binnenhaalde, zal met niet veel plezier terugdenken aan de rit naar Gorinchem. Bij uitzondering ging de selectie, vergezeld van bestuur en aanhangers, per bus naar een uitwedstrijd. De terugrit, met een 9-0 nederlaag op zak, zal minder aangenaam zijn geweest.

Bij de thuisploeg was Fabian van Horsen deze middag uitstekend op dreef. Na de openingstreffer van Unitas zorgde hij voor de 2-0. Daarna ging het rap in de eerste helft. Daniël Alexander liet de 3-0 aantekenen. Vervolgens waren het dezelfde spelers die de thuisploeg aan een 5-0 voorsprong hielpen. Alsof de ellende nog niet groot genoeg was voor de bezoekers, maakte Armand Selmani nog voor de rust het halve dozijn treffers compleet: 6-0.

Moed

Debuterend trainer Laurens Sandell (foto) had in de pauze zijn handen vol om zijn ploeg de nodige moed in te praten. De tweede helft beginnen met een 6-0 achterstand belooft doorgaans niet veel goeds. Dubbele cijfers bleef DVV Delft bespaard, maar door drie treffers van wederom Fabian van Horssen (waarvan de eerste uit een strafschop) kwamen er een eindstand van 9-0 op het scorebord te staan.

De Delftenaren staan in één klap op een doelsaldo van één voor en liefst twaalf tegen. Op de ranglijst houden zij RVC’33 en Spartaan’20 nog achter zich, die nog geen punt wisten te behalen.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top