Zondag 1B: sv Den Hoorn hengelt zege binnen in laatste twintig minuten

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 1B: sv Den Hoorn hengelt zege binnen in laatste twintig minuten 362

sv Den Hoorn kreek een groot deel van de wedstrijd tegen PSV Poortugaal tegen een achterstand aan. Met nog minder dan twintig minuten te gaan, kwam de gelijkmaker op het bord. Daarna stoomde de ploeg van trainer Ronald Hes (foto) door en pakte alsnog een ruime 1-3 overwinning.

PSV Poortugaal gaf sv Den Hoorn in de eerste helft goed partij een kreeg dan ook de beste kansen. Na iets meer dan een half uur spelen kwam PSV Poortugaal verdiend op een 1-0 voorsprong die het keurig tot aan de rust in stand hield.

Ook in de tweede helft kwam sv Den Hoorn maar niet aan scoren toe. In de 73e minuut kregen de Midden-Delflanders een strafschop. Daan Kluyskens stelde zich op achter de bal en faalde niet (1-1). sv Den Hoorn kreeg de smaak te pakken en zeven minuten later moest de doelman van de thuisclub opnieuw vissen. Nu werd hij gepasseerd door Stef Kleijweg: 1-2.

Het leed was nog niet geleden voor PSV Poortugaal. Met nog een minuut van de officiële speeltijd te gaan stelde Donny Slot de zege definitief veilig door de 1-3 binnen te schieten. sv Den Hoorn staat nu door deze zege op een vierde positie, vlak achter Olympia dat met 4-1 van Nieuwerkerk verloor.

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top