Zondag 1B: sv Den Hoorn legt voor rust basis voor prima zege op Spartaan’20

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 1B: sv Den Hoorn legt voor rust basis voor prima zege op Spartaan’20 533

sv Den Hoorn deed weer goede zaken en kom op de ranglijst door op eigen veld met 3-1 de baas te blijven over Spartaan’20. De in de eerste helft opgebouwde 3-0 voorsprong, kwam na de thee geen moment meer in gevaar.

  |  Foto’s: Rob Römer

Trainer Ronald Hes zag al na tien minuten spelen zijn ploeg op voorsprong komen. De bal werd na een door de wind indraaiende hoekschop door een eigen verdediger van Spartaan’20 langs zijn eigen doelman gekopt: 1-0. Zes minuten later kon de eigen aanhang in Den Hoorn al weer juichen. Youri Kooijmans zette de 2-0 op het scorebord.

Na dik een half uur spelen was de wedstrijd gespeeld. Wederom Youri Kooijmans was doeltreffend en zorgde ervoor dat zijn ploeg met een geruststellende 3-0 voorsprong aan de thee kon gaan. Na de doelwisseling wist de thuisploeg de score niet meer verder op te voeren. Diep in de blessuretijd zag Spartaan’20 nog kans om de spreekwoordelijke eer te redden: 3-1.

© Haaglanden Voetbal

   

 

Zoeken

Back to Top