Zondag 1B: sv Den Hoorn niet opgewassen tegen koploper Unitas

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 1B: sv Den Hoorn niet opgewassen tegen koploper Unitas 553

sv Den Hoorn had het uitduel bij Unitas met 2-0 verloren en wilde dit graag in de thuiswedstrijd rechtzetten. sv Den Hoorn moest het in het duel doen zonder Nick en Donny van den Bosch. De spelers werden gemist en sv Den Hoorn ging opnieuw onderuit tegen Unitas.

In de openingsfase werden door beide partijen kansen gemist. In de elfde minuut schoot sv Den Hoorn-doelman Robert Jan Kuipers een lange bal naar voren. Aanvoerder Donny Slot kopte door naar de linkerkant waar Youri Kooijmans naast het vijandelijke doel schoot. Het spel speelde zich daarna voor een groot deel op het middenveld af.

Na bijna een half uur spelen leek Unitas de openingstreffer te produceren. Uit een voorzet van verdediger Yoesef Pyla kopte spits Daniël Alexander Walu raak, maar maakte ook een lichte overtreding op de sluitpost van sv Den Hoorn. Scheidsrechter René Wiedijk keurde dan ook terecht het doelpunt af. Een minuut voor het rustsignaal schoot Dominic da Cruz rakelings naast het doel van Unitas-doelman Ruud Verberk. De bezoekers hadden zelf een paar minuten eerder ook een goede mogelijkheid verloren laten gaan.

In de tweede helft trok Unitas het duel naar zich toe. Direct na de hervatting profiteerde Unitas van een misverstand bij sv Den Hoorn. Joey Lokasi kon vrij simpel scoren: 0-1. Na een uur spelen verdween een snoeihard schot van Dominic da Cruz in het zijnet. Een snelle counter vanaf de rechterkant leverde de tweede treffer van Unitas op. Armand Selmani verdubbelde in de 74e minuut de score: 0-2. Acht minuten voor tijd leed sv Den Hoorn balverlies. Armand Selmani was er als de kippen bij om voor de derde keer het net van sv Den Hoorn te laten bollen: 0-3.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top