Zondag 2C: GDA boekt knappe zege op Teylingen in Sassenheim

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 2C: GDA boekt knappe zege op Teylingen in Sassenheim 308

GDA-trainer Abdullah Sari kon tevreden terugkijken op het duel van zijn GDA tegen Teylingen. De club uit Loosduinen pakte in de slotminuten de overwinning. In de derde periode heeft GDA het nog in eigen hand om de nacompetitie te bereiken.

GDA begon sterk aan de wedstrijd tegen Teylingen met goed verzorgd spel en veel balbezit. Toch kwam de formatie van Abdullah Sari op een achterstand. Een kopbal van de rechtsback terug op de eigen keeper was te zacht. Teylingen-spits Jaap Zwetsloot was alert en schoot de 1-0 binnen.

Achterstand

Na iets meer dan een half uur spelen kwam de 1-1 op het bord. Nabil Benali bereikte Mark Okhuizen (foto) die de gelijkmaker aantekende. Bij rust keek GDA opnieuw tegen een achterstand aan. Weer was een foutieve kopbal van de rechtsback van GDA de oorzaak dat opnieuw Zwetsloot kon scoren (1-2).

Valreep

In de tweede helft mochten Rayvano van Alphen en Sammy Koopman hun opwachting maken. A-junior Koopman kopte een bal van rechts binnen en zette de gelijkmaker op het bord. Met nog drie minuten te spelen gaf Nick Selier de bal voor. Rayvano van Alphen bezorgde GDA op de valreep nog de overwinning.

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top