Zondag 2C: GDA pakt in tweede helft winst op hekkensluiter

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 2C: GDA pakt in tweede helft winst op hekkensluiter 346

Trainer Abdullah Sari had het met zijn GDA lastig in de eerste helft tegen Foreholte. Na de thee stelden de Loosduiners orde op zaken en pakten alsnog een ruime overwinning. GDA klom door de zege naar een keurige zesde plaats vlak achter ROAC en DOSR.

Foreholte had in het eerste half uur van het duel met GDA een licht overwicht, maar dit leidde niet tot doelpunten. Beide teams kregen in het laatste kwartier nog een goede kans, maar de rust werd bereikt zonder dat er doelpunten waren gevallen.

Raak

Na de thee was het al heel snel raak voor GDA. Uit een mooie assist van Mark Okhuizen scoorde Rayvano van Alphen (foto) de 0-1. Vier minuten later schoot Mo Achahli uit een voorzet van Mike van Toor de 0-2 binnen. De arbiter negeerde daarbij het vlaggen voor buitenspel van de assistent-scheidsrechter van Foreholte. In de 52e minuut kwam de 0-3 op het bord. Wederom kreeg Mo Achahli een mooie pas van Mike van Toor en scoorde zijn tweede doelpunt.

 

Vlak voor het eindsignaal konden beide teams het net vinden. Jelle Geerlings profiteerde van een foutieve terugspeelbal van Hakan Yildrim en tekende de eretreffer voor Foreholte aan, waarna Nabil Benali nog de 1-4 voor zijn rekening nam.

© Haaglanden Voetbal

   

Zoeken

Back to Top