Zondag 2C: Laakkwartier in blessuretijd met lege handen

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 2C: Laakkwartier in blessuretijd met lege handen 409

Laakkwartier droop tegen koploper DSOV teleurgesteld van het veld. Lang was de stand in balans, maar diep in de extra tijd greep de koploper toch nog de volle buit. Het duel in Vijfhuizen eerder dit seizoen eindigde in een 2-2 gelijkspel.

Laakkwartier speelde een prima duel tegen koploper DSOV, maar stond uiteindelijk met lege handen. Het team van trainer Jan Linkerhof kon als eerste een doelpunt produceren. Een hoekschop werd door Gio Linnenbank in de touwen gekopt: 1-0. Even later dacht Laakkwartier recht te hebben op een strafschop, maar arbiter Louis Wagner (foto) deelde die mening niet.

Vrije trap

Na rust ontving Laakkwartier speler Devlin Sloof zijn tweede gele kaart. Uit de vrije trap schoot Joey Carolina de koploper op gelijke hoogte (1-1). Ook aan de zijde van DSOV viel een rode kaart,waardoor beide teams met tien man verder moesten. Het duel leek in een gelijkspel uit te monden, maar diep in blessuretijd sloeg voor de Hagenaars het noodlot toe. Martijn Nelis besliste de wedstrijd alsnog in het voordeel van de bezoekers.

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top