Zondag 2C: Laakkwartier moet in De Kwakel buigen voor KDO

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 2C: Laakkwartier moet in De Kwakel buigen voor KDO 713

Laakkwartier heeft haar slechte positie op de ranglijst niet kunnen verbeteren. De formatie van trainer Patrick van Dullemen (foto), die vorig seizoen nog (overigens niet onder zijn leiding) in de eerste klasse uitkwam, ging met 4-2 ten onder tegen het gepromoveerde KDO.

KDO had een sterke openingsfase tegen Laakkwartier. De druk op het Haagse doel werd steeds meer opgevoerd en dit leidde tot kansen voor Mathijs van Rijn (2x) en Joris Kortenhorst. De doelpunten bleven nog even uit. Pas in de 37e minuut kwam KDO op een 1-0 voorsprong. Een dieptebal van Joris Kortenhorst werd goed ingeschoten door Mathijs van Rijn. Niet veel later viel ook de 2-0 uit een prachtig afstandsschot van Bart Hoving.

Overwicht

Ook in de tweede helft had KDO een overwicht. Na een aantal gemiste kansen tekende Jesse Stange voor de 3-0. Laakkwartier herpakte zich snel. Vlak na de derde tegentreffer vonden ook de Hagenaars het doel. Kahlid Belmakran schoot fraai binnen. De spanning in het duel kwam volledig terug toen Oktay Colakoglu de 3-2 aantekende. Laakkwartier zocht vol de aanval en aasde op de gelijkmaker. Het was echter KDO, dat uit een vrije trap vlak voor tijd alle spanning wegnam. Jim Klijn bepaalde de eindstand op 4-2.

Ā© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top