Zondag 2C: RKDEO verliest contact met koplopers

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 2C: RKDEO verliest contact met koplopers 317

RKDEO kwam niet tot scoren tegen DOSR. Gelukkig voor de Nootdorpers deed tegenstander DOSR dat ook niet. Door het doelpuntloze gelijkspel zag RKDEO de achterstand op de koplopers VUC en DSOV oplopen tot vier punten.

In de eerste dertig minuten waren de kansen voor RKDEO. Met een steekpass bereikte Donny Paats Tommy Simonis. DOSR-keeper Mike van Vliet was alert. Zes minuten later verdween een kopbal van Twan Greeve over het doel. In de 31e minuut moest RKDEO-keeper Dennis Hendriks in actie komen bij een voorzet van DOSR. Richard de Koning ruimde de bal daarna op.

Vlak voor rust deelde Sow Alagie van de thuisclub een tik uit aan Donny Paats. De arbiter stond met zijn rug naar het incident toe. Na overleg met de assistent-scheidsrechter kwam Alagie er met een goed gesprek van af. Op slag van rust kreeg RKDEO nog een kans. De doelpoging van Tomas Prieto kwam in de handen van de DOSR-keeper terecht.

In de openingsfase van de tweede helft kregen beide teams kansen. Een voorzet van DOSR-speler Mauro Wesselman kwam achter zijn aanvaller terecht. Een hard schot van Twan Greeve ging via de handen van de doelman over. Een voorzet van Izzy Rosini in de 50e minuut liet Rob van Hagen lopen in plaats van deze binnen te tikken. Beide teams bleven kansen krijgen en missen.

Het spel golfde op en neer in het laatste half uur, maar leverde geen gevaarlijke kansen meer op. Omdat beide teams voor de winst gingen bleef het spannend tot het eind. De 0-0 bleef op het bord en beide teams moesten genoegen nemen met een punt.

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top