Zondag 2D: BMT klimt na zege, Wilhelmus loopt tegen derde nederlaag aan

Nieuws Geen reacties op Zondag 2D: BMT klimt na zege, Wilhelmus loopt tegen derde nederlaag aan 848

In 2D kan alleen HVV leider Spartaan’20 nog volgen. BMT staat al op acht punten van de koploper, al heeft het nog wel een wedstrijd meer te spelen. De andere regioteams spelen vooralsnog geen rol van betekenis.

OHVV – BMT

BMT deed wat het moest doen uit tegen het laaggeplaatste OHVV. De formatie van trainer John de Wit behaalde een nipte maar belangrijke 2-3 overwinning. Deniz Alkac (foto) was de belangrijke man bij BMT.

Hij zette zijn ploeg eerst met twee treffers op een 0-2 voorsprong. OHVV kwam echter sterk terug en de bezoekers moesten een 2-2 stand toestaan. Met die 2-2 brak ook de rust aan. Toch was wederom Deniz Alkac de reddende engel, want hij schoot BMT in de tweede helft naar een 2-3 zege.

GLZ/Delfshaven – Wilhelmus

Wilhelmus liep tegen haar derde nederlaag van het seizoen aan. In Rotterdam moest de ploeg van trainer Haico Herbert met 2-1 buigen voor GLZ/Delfshaven. De Rotterdammers klommen door dit resultaat naar de vierde plaats, terwijl Wilhelmus op zes punten bleef staan en daardoor nog naar onderen moet blijven kijken.

Oproep-reclame_800x470

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top