Zondag 2D: BMT moet OHVV gelijkspel toestaan

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 2D: BMT moet OHVV gelijkspel toestaan 403

BMT kwam tegen degradatiekandidaat OHVV niet verder dan een doelpuntloos gelijkspel. BMT speelde een goede eerste helft en een gehaaste tweede deel van de wedstrijd. De Haagse ploeg kon de muur van OHVV echter niet slechten.

BMT ving de wedstrijd aan zonder de geschorste Deniz Alkac en doelman Dogukan Boyla, die vanwege werkzaamheden afwezig was. Voor Alkac was het het laatste duel van zijn schorsing. Hij is er volgende week tegen GLZ/Delfshaven weer bij. Het verschil tussen BMT en OHVV was in de eerste helft niet groot, maar de formatie van trainer John de Wit was wel gevaarlijker. De eerste echte kans was pas in de 26e minuut te bewonderen. Na een één-tweetje tussen Jaouad el Khayari en Melih Bayha schoot Enrico de Haas de bal over het doel heen.

Even later gaf El Khayari vanaf rechts een voorzet. Vlakbij de eerste paal tikte OHVV-verdediger Stanley Muth de bal bijna in zijn eigen doel. Doelman Rick Groenendijk van de bezoekers moest daarna nog een aantal keren handelend optreden. In de 35e minuut werd een lange bal van BMT door Aron van der Steen van OHVV verkeerd geraakt, waardoor Melih Bayran bijna kon profiteren.

Vlak voor de rust ontstond er uit het niets een kleine opstootje tussen Jaouad el Khayari en Chris Peters. Scheidsrechter Vally Karagantcheff zag in het eerste instantie niet wat er gebeurd was, maar loste het op met een gesprek met beide aanvoerders.

BMT drukte in de tweede helft OHVV naar achteren, maar de goed keepende doelman Groenendijk was in sta-in-de-weg, waardoor kansen van Enrico de Haas, Melih Bayran en Alihan Aliyazicioglu niets opleverden. BMT ging steeds meer druk zetten, maar werd ook te gehaast. Uiteindelijk kreeg OHVV ook nog een goede kans, maar de 39-jarige BMT-keeper Stefan Hilgerman verrichtte een fantastische redding, waardoor de beginstand na 95 minuten voetbal ook de eindstand was.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top