Zondag 2D: Concordia verslikt zich in VFC, OLIVEO verrast CVV Zwervers

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 2D: Concordia verslikt zich in VFC, OLIVEO verrast CVV Zwervers 292

OLIVEO stak Wippolder een helpende hand toe door topploeg CVV Zwervers op een nederlaag te trakteren. Concordia liet zich door VFC in Vlaardingen de kaas van het brood eten.

VFC – Concordia

Concordia zocht de aanval in het duel met VFC en had veel balbezit. De formatie van trainer Martijn Leonard (foto) had in Vlaardingen moeite om kansen te creëren. De kansen die er wel waren, werden niet benut. VFC kwam er sporadisch uit, maar was wel effectief. Na negentig minuten voetballen stond een 2-0 eindstand op het scorebord. Concordia staat nu op een veilige negende positie. De voorsprong op de gevarenzone is groot genoeg.

CVV Zwervers – OLIVEO

In Capelle aan den IJssel zorgde OLIVEO voor een knap resultaat. Het sterke CVV Zwervers werd met minimaal verschil geklopt. In de eerste helft konden beide teams het net niet vinden en stond de brilstand dus nog steeds op het scorebord. Al vlot na de hervatting was OLIVEO succesvol in de afwerking. Joey Klijn liet het net bollen voor de club uit Pijnacker. Het lukte de thuisvereniging daarna niet om de stand een beter aanzien te geven.

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top