Zondag 3A/3C: Stompwijk’92 speelt boeiend duel tegen FC Rijnland

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 3A/3C: Stompwijk’92 speelt boeiend duel tegen FC Rijnland 151

Op eigen veld was Stompwijk’92 in een spannende wedstrijd FC Rijnland de baas. Door de overwinning en de nederlaag van Nicolaas Boys (derde plaats) zit het team van Erik van Manen de topploegen op de hielen.

3e klasse A

Stompwijk’92 speelde een mooi duel tegen middenmoter FC Rijnland. Al na twee minuten spelen opende FC Rijnland de score. De vreugde was van korte duur. In de vierde minuut werkte Nick Ammerlaan op aangeven van Enrico Geus de bal het doel in. De ploegen deden het daarna even wat rustiger aan en pas in de 37e minuut kon het thuispubliek weer juichen. Nick Ammerlaan (foto) was opnieuw trefzeker en bepaalde de ruststand op 2-1.

Strafschop

Na de thee vielen de doelpunten als rijpe appels van de boom. Na acht minuten was het Enrico Geus die voor een 3-1 stand zorgde. Vlak daarna was het ook aan de andere kant raak. In het boeiende duel sloeg Stompwijk’92 meteen terug door een treffer van Geus. FC Rijnland gaf niet op. In de 72e minuut kwam de 4-3 op het bord, drie minuten later gevolgd door de 5-3 van Enrico Geus. In de slotfase kreeg Stomwpijk’92 een strafschop. Ammerlaan ging achter de bal staan en schoot deze in de touwen. De strafschop vond geen genade in de ogen van de arbiter en moest opnieuw genomen worden. Ammerlaan bleef koelbloedig en schoot de 6-3 eindstand binnen.

3e klasse C

FC Zoetermeer zette een goed resultaat neer tegen laagvlieger ASW. De formatie van Fouzi Mesaoudi speelde de laatste weken erg wisselvallig, maar liet er nu geen misverstand over bestaan wie de sterkste was. FC Zoetermeer schoot een half dozijn doelpunten binnen en hield zelf het doel schoon (6-0).

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top