Zondag 4A: HMSH wint topduel van HDV, Toofan onderuit bij sv Erasmus

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 4A: HMSH wint topduel van HDV, Toofan onderuit bij sv Erasmus 454

HMSH kwam als overtuigende winnaar uit de bus tegen HDV en is nu de favoriet voor de titel. HDV is zeker nog niet uitgeschakeld en ook SVH, dat haar duel tegen Roodenburg niet zag doorgaan, heeft nog alle kansen. Wanica Star tegen Blankenburg werd gestaakt.

HMSH speelde tot tevredenheid van trainer Ricardo Darsan een sterk duel tegen koploper HDV. De spelers hielden zich aan de opdrachten en met name in balbezit kwam HMSH sterk voor de dag. HMSH had bij rust een 1-0 voorsprong door een treffer van Ahmet Akbulut (foto). Na de thee stelde Ahmet Yildiz de zege voor HMSH definitief veilig met twee treffers. HMSH staat ondanks de 3-0 zege nog steeds tweede met een achterstand van drie punten op HDV. HMSH heeft twee duels minder gespeeld dan de Zuiderparkers.

Uit competitie

SVH kwam niet in actie bij Roodenburg omdat de Leidse club door de KNVB uit de competitie is genomen. Dit is de derde club dit seizoen die uit de 4e klasse A verdwijnt. GOL Sport en Delfia gingen Roodenburg voor. SVH heeft nu een forse achterstand van twaalf punten op HDV, maar speelde maar liefst vier duels minder.

Rood

Het duel tussen Wanica Star en Blankenburg haalde het einde niet. De gasten uit Rozenburg kwamen op een 0-1 voorsprong. Wanica Star, dat nog in de race is voor de tweede periodetitel trok de stand gelijk. Uit een vrije trap van Wanica Star werd de 2-1 gescoord. De scheidsrechter kreeg bij het teruglopen een beledigende opmerking naar het hoofd geslingerd van een speler van de bezoekers. Na het trekken van de gele kaart werden vervolgens de kaarten uit zijn handen geslagen. De arbiter liet de rode kaart zien aan de Blankenburg-speler. Drie spelers van Blankenburg liepen van het veld. Na een korte pauze werd het duel hervat en niet veel later werd voor de rust gefloten. Daarna weigerde Blankenburg verder te spelen en werd het duel in de rust gestaakt. Ook de trainer van Blankenburg kreeg de rode kaart voorgehouden vanwege ‘praten’.

sv Erasmus zorgde voor een verrassend resultaat door Toofan een nederlaag toe te brengen. sv Madestein had weinig in te brengen in het duel met Steeds Hooger en werd op een 4-1 nederlaag getrakteerd.

© Haaglanden Voetbal

   

   

Zoeken

Back to Top