Zondag 4A: SVH troeft HMSH af, winst voor Toofan en HMC

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag 4A: SVH troeft HMSH af, winst voor Toofan en HMC 609

De spanning neemt met de week tot in de strijd om het kampioenschap van de vierde klasse A. SVH versloeg HMSH in een topduel. Hierdoor zijn nog steeds vier teams in de race om aan het eind van het seizoen te titel te kunnen vieren.

Koploper HDV was vrij van competitieverplichtingen en zag tot haar genoegen dat zij ook na deze ronde nog op de eerste plaats staat. Het duel tussen de nummers twee (HMSH) en drie (SVH) werd een prooi voor de laatstgenoemde ploeg. De thuisploeg van trainer Piet Gelauf jr. (foto) kwam in de 27e minuut op voorsprong door een treffer van Enes Elmokadni.

Na de thee breidde SVH de voorsprong in de 59e minuut uit. Xander Vos was vanaf elf meter trefzeker en zorgde voor de 2-0. Een paar minuten later bracht HMSH de spanning weer terug in het duel. Okan Yilmaz schoot de 2-1 binnen. Dit bleek ook de eindstand te zijn ondanks een spannend slot van de wedstrijd.

Kansen

HMC was sv Madestein met 2-4 de baas en heeft ook nog alle kansen op de titel. HMC staat nu vierde met 33 punten uit 16 duels. Net daarboven bevinden HMSH en SVH zich met 37 punten uit 17. HDV is koploper met 40 uit 18.

Voor Toofan is de titel uit zicht, maar de club gaat nog een belangrijke rol spelen in de titelstrijd. Zowel met HDV als SVH worden de degens nog gekruisd. Toofan was nu te sterk voor Blankenburg. De thuisclub uit Rozenburg werd met 0-3 verslagen door treffers van Bilal Sbaa, Jair dos Santos Freitas en Anass Fadlaoui. Wanica Star ging verrassend hard onderuit tegen Streeds Hooger. Na negentig minuten voetballen stond een 5-1 stand op het bord.

© Haaglanden Voetbal

 

   

Zoeken

Back to Top