Zondag Derde Divisie: Ook Jong De Graafschap kan Westlandia niet stuiten

Nieuws, Voetbalnieuws, Wedstrijdverslagen Geen reacties op Zondag Derde Divisie: Ook Jong De Graafschap kan Westlandia niet stuiten 913

Bovenaan de ranglijst is er dit weekend niets veranderd. De Dijk won op het nippertje en blijft een punt voorsprong houden op Westlandia, dat thuis op sportpark de Hoge Bomen Jong de Graafschap naar een 5-2 nederlaag speelde.

          Foto’s: Ron Heinen

Westlandia smaakte het genoegen van een vroeg doelpunt. En de mannen van trainer Edwin Grünholz kwamen goedkoop aan die treffer. Een terugspeelbal van verdediger El Malki van de ‘Super Boeren’ rolde het doel in: 1-0. Halverwege het eerste bedrijf zag Westlandia Jong de Graafschap langszij komen door een treffer van Tolgahan Cicek: 1-1. In het verloop van die eerste helft werd er niet meer gescoord, zodat beide teams dus met die 1-1 stand aan de thee konden.

Een grote tegenvaller voor de gastheren was er al na drie minuten spelen na de doelwisseling. Marlon Versteeg gaf doelman Edgar Leerdam het nakijken en zette Jong De Graafschop op een 1-2 voorsprong. Binnen het kwartier bracht trainer Grünholz al zijn eerste wissel in het veld. Hij bracht Anwar Beeldstroo voor Jedsel Markes. Vlak na die wissel kon de gelijkmaker op het scorebord gezet worden. Adnan Bajic was de man die de man in de verste hoek van het Doetinchemse doel liet verdwijnen: 2-2.

Met nog een half uur te spelen werd Brandon Tichem bedankt voor bewezen diensten en bracht de technische staf van Westlandia supersub Marcel de Bruijn binnen de lijnen. De thuisploeg ging op zoek naar de volle buit en had al snel succes. Weer Adnan Bajic scoorde door een woud van benen de 3-2. Twee minuten later werd het duel in het slot gegooid. Adnan Bajic deed nu het voorbereidende werk en invaller Marcel de Bruijn gaf de doelman van de bezoekers het nakijken: 4-2. Op slag van tijd maakte alweer Adnan Bajic het Naaldwijkse feestje compleet. Op aangeven van Anwar Beeldstroo bepaalde hij de eindstand op 5-2. Westlandia dankt de toch nog ruime zege vooral aan een sterke tweede helft en blijft volop in de race voor het kampioenschap.

© Haaglanden Voetbal

Zoeken

Back to Top