ADVERTORIAL: Trainingskampen.nl breidt aanbod uit

Trainingskampen.nl, partner van Haaglanden Voetbal, zit niet stil. De afgelopen periode zijn er intensieve gesprekken gevoerd met leveranciers en nieuwe accommodaties. Hieruit heeft Trainingskampen.nl een weloverwogen keuze gemaakt en daardoor een aantal nieuwe locaties toegevoegd binnen het assortiment.

De voornaamste reden hiervan is om nog meer dekking te krijgen op geografisch gebied én de wens vanuit de klant om nóg meer diversiteit te kunnen bieden. ,,Met de vele locaties in het binnenland die we al hadden, breiden we ons aanbod uit om ons in deze tijd nog meer dienstverlenend te kunnen opstellen richting de klant toe. Met name in België hebben we ons aanbod ook nadrukkelijk uitgebreid, om in de behoeften van de Belgische klant te kunnen voorzien”, aldus Tim van Ammelrooy, algemeen directeur van Trainingskampen.nl

Een greep uit het nieuwe assortiment:

Vinkeveen
Dit moderne hotel ligt aan de Vinkeveense Plassen en is makkelijk te bereiken vanuit de A2. Na 10 minuten rijden ben je al in Amsterdam of binnen een kwartier rijden zit je in hartje Utrecht. De fraaie kunstgrasvelden liggen op korte afstand én het is mogelijk om aan watersportactiviteiten deel te nemen, als ideale teambuilding buiten het voetbal om! Klik HIER voor meer informatie!

Utrecht
Al jarenlang heeft Trainingskampen.nl de hostelaccommodaties in Utrecht-Bunnik en Soest in zijn pakket. Echter kwam de vraag om nóg dichter in het centrum van Utrecht te kunnen verblijven. Daar heeft Trainingskampen.nl gehoor aan gegeven: Utrecht! Dit schitterende hostel ligt middenin het centrum en op loopafstand van alle kroegen. Bovendien bevinden de sportvelden van Kampong zich op een korte afstand! Ligt de nadruk iets meer op teambuilding dan op prestatie? Dan is deze uitvalsbasis ideaal gezien de prijs-kwaliteitverhouding! Kik HIER voor meer informatie!

Enschede
Eens een keer wat anders? Dat kan! Ervaar Enschede! Dit luxe hotel bevindt zich pal naast de Grolsch Veste en ligt op 2 kilometer van de sportvelden. Bovendien ligt er een groot amusementspark vlakbij het hotel: Go Planet Parc, waar er geschaatst, gepaddeld en gefitnest kan worden. Het centrum is op korte afstand én de bosrijke groene omgeving ligt ook op een steenworp afstand, ideaal voor een bosloop of conditionele training. Klik HIER voor meer informatie!

Mill
Het hotel vormt een uniek sport- en gezondheidscentrum. Je waant je op een boot! De elegant ingerichte kamers beschikken elk over een flatscreentelevisie, gratis WiFi en een badkamer. Het hotel ligt op ongeveer een half uurtje rijden van de gezellige studentenstad Nijmegen. De velden van RKSV Juliana Mill liggen op slechts 600 meter van het hotel. Klik HIER voor meer informatie!

Brugge
Sinds jaar en dag heeft Trainingskampen.nl diverse hotels in Brugge binnen het aanbod. Heb je veel studenten in je team of ben je een jeugdploeg? Ook nu is het mogelijk om deze Bourgondische stad Brugge te bezoeken en te ervaren voor een geringer budget, namelijk binnen het hostel! Goede slaapvertrekken, meerpersoonskamers, eigen sanitair en stevige maaltijden zorgen voor een mooi teamweekend! Op loopafstand bevindt je je in Brugge, waar je onder meer een Brugse Zot kunt proeven! Klik HIER voor meer informatie!

Oostende
De Belgische kustplaatsen worden steeds populairder. Wat dacht je bijvoorbeeld van Knokke, Blankenberge én niet te vergeten Oostende? Nú ook heel betaalbaar te boeken bij Trainingskampen.nl, het hostel met meerpersoonskamers, goede maaltijden in buffetvorm én wat te denken van het trainen op de sportcampus van KVO Oostende, een Belgische profclub? Op loopafstand tevens van de boulevard en het strand, dat wordt sowieso een onvergetelijk trainingskamp. Klik HIER voor meer informatie!

Brussel

De Belgische hoofdstad Brussel is per direct toegevoegd binnen het assortiment met een drietal accommodaties, twee hotels en een hostel. Bezoek het Atomium, Manneken Pis én de diverse bierbrouwerijen in de omgeving! Het centrum is ook écht gaaf! Beleef Brussel op jouw aankomende trainingskamp! Vraag nú geheel vrijblijvend aan en profiteer van vroegboekkorting. Klik HIER voor meer informatie!

Lees verder