Advertorial: Trainingskampen.nl breidt aanbod uit

Trainingskampen.nl zit niet stil. De afgelopen periode zijn er intensieve gesprekken gevoerd met leveranciers en nieuwe accommodaties. Hieruit heeft Trainingskampen.nl een weloverwogen keuze gemaakt en daardoor een aantal nieuwe locaties toegevoegd binnen het assortiment.

De voornaamste reden hiervan is om nog meer dekking te krijgen op geografisch gebied én de wens vanuit de klant om nóg meer diversiteit te kunnen bieden. ,,Met de vele locaties in het binnenland die we al hadden, breiden we ons aanbod uit om ons in deze tijd nog meer dienstverlenend te kunnen opstellen richting de klant toe. Met name in België hebben we ons aanbod ook nadrukkelijk uitgebreid, om in de behoeften van de Belgische klant te kunnen voorzien”, aldus Tim van Ammelrooy, algemeen directeur van Trainingskampen.nl

Greep

Een greep uit het nieuwe assortiment:

Enschede

Eens een keer wat anders? Dat kan! Ervaar Enschede! Dit luxe hotel bevindt zich pal naast de Grolsch Veste en ligt op 2 kilometer van de sportvelden. Bovendien ligt er een groot amusementspark vlakbij het hotel: Go Planet Parc, waar er geschaatst, gepaddeld en gefitnest kan worden. Het centrum is op korte afstand én de bosrijke groene omgeving ligt ook op een steenworp afstand, ideaal voor een bosloop of conditionele training.

Mill

Het hotel vormt een uniek sport- en gezondheidscentrum. Je waant je op een boot! De elegant ingerichte kamers beschikken elk over een flatscreentelevisie, gratis WiFi en een badkamer. Het hotel ligt op ongeveer een half uurtje rijden van de gezellige studentenstad Nijmegen. De velden van RKSV Juliana Mill liggen op slechts 600 meter van het hotel.

 

 

Lees verder