ADVERTORIAL: Superdeal Trainingskampen.nl voor Albufeira (Portugal)

|

Onze partner Trainingskampen.nl heeft voor de winterstop in het komende seizoen 2021-2022 weer een fraaie Superdeal in de aanbieding: Een trainingskamp in het Portugese Albufeira.

Het aanbod is inclusief:

  • 14 JANUARI: Eindhoven – Faro 07.15-09.15
  • 17 JANUARI: Faro – Eindhoven 09.50-13.55
  • op basis van all-inclusive
  • 1x training à 90 minuten
  • 1x oefenwedstrijd inclusief arbitrage
  • Transfer airport-hotel v.v.
  • Deskundige begeleiding Trainingskampen.nl
  • Flexibele Covid (annulerings)voorwaarden
  • 60 kg voetbalbagage

Nú al te boeken voor € ,- p.p.

Beperkt beschikbaar, minimaal 30 personen op=op.

Selectie nog niet rond? Geen paniek, reserveer het aantal stoelen en de paspoortnamen zijn pas nodig in het najaar.

OVER TRAININGSKAMPEN.NL

Een succesvol seizoen start met een goed georganiseerde voorbereidingsperiode tijdens de zomer- en/of winterstop. Dit dient uiteraard gepaard te gaan met goede sportfaciliteiten en overal moet aan gedacht worden. Om het team die tijd en energie te besparen biedt Trainingskampen.nl een compleet en verzorgd trainingskamp aan met al uw wensen en behoeften tegen elk budget. Al 17 jaar is Trainingskampen.nl dé specialist in het organiseren van complete verzorgde trainingskampen, voor o.a. voetbal, atletiek, padel en hockey.

Trainingskampen.nl heeft een aanbod van maar liefst 129 locaties over Europa. Alle locaties worden jaarlijks bezocht zodat alle locaties in zowel binnen- als buitenland (Spanje, Portugal, Duitsland, Marokko en België) aan de kwaliteitseisen van Trainingskampen.nl blijven voldoen. Ieder trainingskamp biedt perfecte sportfaciliteiten, goede accommodaties en recreatiegelegenheid in de omgeving.

Doordat Trainingskampen.nl sinds 2004 goede contacten onderhoudt met de verschillende toplocaties in binnen- en buitenland kan uw club op trainingskamp voor een zeer aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. We zijn zeer trots om te vermelden dat we een UEFA-Match Agent Licentie hebben, welke ervoor zorgt dat we zelf vriendschappelijke wedstrijden mogen organiseren.

Veel gerenommeerde teams hebben al gebruik gemaakt van onze diensten en expertise. Internationale clubs zoals Manchester United, Ajax Amsterdam, Bayer 04 Leverkusen, Galatasaray, Malaga CF, FC Porto, Steaua Boekarest, CSKA Sofia, NAC Breda, Sparta Rotterdam, RKC Waalwijk, Lierse SK, AZ Alkmaar, Heracles Almelo en Hapoel Tel Aviv zijn onze klanten.

Aarzel niet om ons te contacteren via telefoon, e-mail, Facebook of Twitter. Wij kijken er naar uit om jouw trainingskamp te mogen verzorgen!

Klik HIER voor meer informatie

Lees verder