Brandon Robinson verkast van Excelsior Maassluis naar ASWH

De technische commissie van ASWH heeft een akkoord bereikt met Brandon Robinson (foto), om komend seizoen het shirt van de club op sportpark Schildman uit Hendrik-Ido-Ambacht te gaan dragen.

De 27-jarige aanvaller Robinson komt over van competitiegenoot Excelsior Maassluis. Robinson, geboren in Vlaardingen, werd in zijn jeugd gescout door Feyenoord en doorliep een groot deel van de opleiding op Varkenoord. Na die tijd kwam hij uit voor NAC Breda en FC Den Bosch.

Scheveningen

Sinds 2017 speelt Robinson in de top van het amateurvoetbal. De snelle, sterke aanvaller promoveerde met Scheveningen naar de Tweede Divisie en speelde zich daar in de kijker bij Katwijk. Na een periode bij die topclub voetbalt Robinson sinds dit seizoen bij Excelsior Maassluis.

Doelgerichtheid

Zijn doelgerichtheid en opgedane ervaring in zowel de Keuken Kampioen Divisie als de amateurtop maken hem een welkome aanvallende versterking voor ASWH. In het seizoen 2017-2018 scoorde hij namens Scheveningen het openingsdoelpunt op sportpark Schildman tegen ASWH.

© Haaglanden Voetbal

 

Lees verder