ADO Den Haag kreeg tegen Excelsior zelf in het begin de beste kansen, maar stond door een knullige fout op achterstand. ,,We hebben er veel aandacht aan besteed dat zulke fouten dodelijk zijn tegen een Eredivisieploeg”, aldus trainer Kalezic.

,,Het was weer illustratief de wijze waarop wij zo’n doelpunt tegen kregen”, gaat de trainer verder. ,,Toch zijn wij bijna de gehele wedstrijd gevaarlijk geweest. In de eerste helft in het begin en zeker ook de tweede helft. We speelden naar rust wat meer naar voren, omdat de stand op dat moment uitzichtloos was voor ons.”

,,Bij 0-2 was ik bang, dat een derde doelpunt zou vallen.” Tot slot had de trainer complimenten voor zijn ploeg, maar ook voor de Haagse supporters.