VIDEO: Edwin Grünholz: ,,We hebben ons voorbereid op de nacompetitie”

Edwin Günholz (trainer), trainer van Kozakken Boys, was zaterdag met zijn team te gast op Houtrust. De 0-1 winst op Scheveningen betekende ook zekerheid, dat Grünholz met zijn ploeg via de nacompetitie alsnog een ticket kan bemachtigen voor de Tweede Divisie komend seizoen.

Voor rust oogde Kozakken Boys wat onzeker. ,,Da’s logisch, we hebben niet zoveel wedstrijden gewonnen, maar gelukkig ging dat in de tweede helft stukken beter”, aldus trainer Edwin Grünholz na afloop tegen Haaglanden Voetbal.

Niet compleet

Er zijn na mijn komst in totaal veertien mensen vervangen, zoals in de staf als de spelersgroep. ,,De klik met de spelersgroep is goed, daar ligt het niet aan, dat het moeilijk ging. Vergeet ook niet dat wij vaak niet compleet konden spelen.”

Nacompetitie

Kozakken Boys start woensdag de nacompetitie tegen Blauw Geel’38 uit in Veghel (20.00 uur). Zaterdag wacht dan om 15.00 uur in Werkendam de return. ,,We wisten dat wij tot 15 juni moesten doorspelen, daar hebben wij ons ook op voorbereid. Gelukkig gaat het wel in twee wedstrijden, uit en thuis”, aldus de Haagse trainer van Kozakken Boys.

 

Lees verder