VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Patrick Puister

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Ditmaal weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Patrick Puister. Hij begon in de jeugd bij Archipel. Na RVC en RKAVV belandde hij in de senioren bij clubs als Wilhelmus, Lens, Rijnsburgse Boys, DSO, Kranenburg en HMSH. Bij de laatste club was hij ook assistent-trainer van Richard Douw. Ook zijn verder periode als (assistent)trainer en als topscheidsrechter komen aan de orde.

Presentator Ton Beije in gesprek met Patrick Puister over zijn loopbaan. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM dinsdag vanaf 18.00 uur en op de woensdag.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is nu ook hier te zien op deze website.

Lees verder