VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV met Harry de Haas

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Ditmaal weer een aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

In deze aflevering schuift aan Harry de Haas. Hij maakte vooral furore als speler bij Tonegido en later Neptunus. Ook was hij daarna nog actief bij VUC, waar hij nog steeds een balletje meetrapt in een lager elftal.

Presentator Ton Beije in gesprek met René Pas over zijn loopbaan. Het programma is te zien op het TV-kanaal van Den Haag FM op de dinsdagavond vanaf 18.00 uur en op de woensdag.

Het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is ook hier op deze website te zien.  

Lees verder