VIDEO: HAAGLANDEN VOETBAL MIDWEEKS – met Rob de Lange en Henk Baggerman

‘Haaglanden Voetbal Midweeks’ is een TV-programma dat wekelijks op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien is vanaf woensdagavond 18.00 uur (alleen vandaag om 19.00 uur) en vanaf 18.30 uur ook op deze website. In dit, in onze eigen TV-studio opgenomen, programma met gasten uit het regionale voetbalwereldje, praten wij over clubaangelegenheden, actuele voetbalzaken of belichten wij een thema.

In deze aflevering van ‘Haaglanden Voetbal Midweeks’ praat gastheer Ton Beije met Rob de Lange, die afgelopen zaterdag met VUC de eerste periodetitel binnenhaalde in zijn klasse en met Henk Baggerman, die door het opheffen van het eerste elftal van KSD Marine ineens zonder club kwam te zitten, maar nog vol ambitie zit. Onze analist/sidekick is deze week Pieter Donath.

Rob de Lange (li) en Henk Baggerman

Het TV-programma is dus te zien via het TV-kanaal van Den Haag FM in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312. (Elke woensdag vanaf 18.00 uur, met daarna herhalingen op TV op woensdagavond en donderdag). Alleen vandaag begint het programma op TV om 19.00 uur in verband met de uitzending op Den haag FM en Omroep West van ‘’Sintvoorieder1”.

Het programma is NU ook HIER op deze website te zien en te beluisteren (vanaf 18.30 uur vanavond).

Lees verder