VIDEO: ‘Oude Glorie’ aan tafel bij HV TV: met Peter Grötzinger

Haaglanden Voetbal TV is elke dinsdag, woensdag en donderdag op het TV-kanaal van Den Haag FM te zien om 18.00 uur. Vanavond de eerste aflevering uit onze serie: Oude Glorie aan tafel. Vanwege de vergadering van de Haagse Gemeenteraad volgt het programma op TV tijdens de pauze hiervan en direct na de raadsvergadering.

In dit programma praten wij uitgebreid met een ‘oude bekende’ uit het regionale voetbalwereldje over zijn of haar loopbaan in de voetballerij. Dat kan zijn een speler, trainer, bestuurslid, scheidsrechter, etc.

Vanavond schuift aan Peter Grötzinger, oud-doelman van onder meer sv Voorburg, DUNO, SVPTT en later voorzitter van Tonegido in de succesrijke periode van de club.

Een uitgebreid gesprek van Ton Beije met Peter Grötzinger over zijn periode als keeper, de hoogte- en eventuele dieptepunten en mooie verhalen over zijn periode als voorzitter bij de Voorburgse club waar hij werkte met trainers als Wim Schaap, Melbi Raboen, Wim van Laar en Rob de Lange.

Het TV-programma is via het TV-kanaal van Den Haag FM te zien in:

Den Haag, Delft, Leidschendam-Voorburg, Midden Delfland, Pijnacker-Nootdorp, Rijswijk, Wassenaar, Westland en Zoetermeer, via ZIGGO: Kanaal 40   / Caiway: Kanaal 67 (gehele Caiway-gebied)  / KPN: Kanaal 1312 / XS4ALL: Kanaal 1312

Het programma is HIER nu uiteraard ook te zien hier op Haaglanden Voetbal

DIT PROGRAMMA IS MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR:

 

Lees verder