Robert Verbeek en CION per direct uit elkaar

Het Vlaardingse CION, dat met diverse clubs uit onze regio uitkomt in de tweede klasse D,  en hoofdtrainer Robert Verbeek (foto) hebben in onderling overleg besloten om per direct uit elkaar te gaan. Assistent-trainer Ben Ruter is solidair met zijn trainer en vriend Robert Verbeek en zal ook per direct afscheid nemen.

Beide partijen zijn tot de conclusie gekomen dat het in het belang van zowel de club als de trainer is om de samenwerking te beëindigen. Robert Verbeek trad in dienst bij CION met grote verwachtingen en ambitie om de club naar nieuwe hoogten te leiden. Momenteel draait CION met de minste verliespunten mee in de kopgroep. Het besluit komt dan ook als een verrassing.

Biertje

Verbeek: ,,Soms is een huwelijk niet wat je ervan verwacht, we hopen gewoon in de toekomst met elkaar een biertje te kunnen drinken. We gaan als vrienden uit elkaar, iedereen weet dat Sebas Verburgh en ik al jaren vrienden zijn en dat willen wij ook graag zo houden. We hebben bij CION met een zeer leuke groep spelers en staf mogen werken en leuke nieuwe mensen mogen ontmoeten. We betreuren ten zeerste dat het op deze manier moet aflopen en hopen dat CION dit seizoen nog met een kampioenschap af kan sluiten.”

Verliezers

,,Dit besluit kent alleen maar verliezers, na een gesprek tussen staf, spelers en bestuur kwam dit teleurstellende besluit. We kunnen elkaar zeker nog recht in de ogen aankijken en dat we, zoals Robert ook al aangaf, als vrienden uit elkaar gaan. Het is soms alleen niet wat je er van gehoopt had. We kijken op dit moment hoe we de rest van het seizoen invulling gaan geven, aldus Sebas Verburgh namens de technische commissie.

Lees verder