3e klasse B: Duindorp sv ruim langs Laakkwartier, knappe zege Concordia

Wilhelmus kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Ariston’80. DSVP won het belangrijke duel van Schipluiden en Duindorp sv was duidelijk een maatje te groot voor Laakkwartier. In de strijd tegen degradatie won Concordia knap van KMD.

Tekst: Roland van der Linden      |    Foto’s: Aad van der Knaap

Schipluiden – DSVP

De bezoekers openden via Joey Zonneveld de score, maar zagen Schipluiden nog voor de rust op gelijke hoogte komen. Michael Jager nam de 1-1 voor zijn rekening. Na de hervatting trok DSVP het duel naar zich toe. Rick de Bruijn schoot de ploeg van trainer Alex van der Harst naar een 1-2 overwinning.

Laakkwartier – Duindorp sv

Een oppermachtig Duindorp sv had het duel al voor de rust beslist in haar voordeel. Jordi Pronk, Milan van der Pol en Jorden Scherpenzeel namen de treffers voor hun rekening. In de tweede helft stal Francesco Fens de show. Met een zuivere hattrick maakte hij het halve dozijn treffers vol. Door de 0-6 zege staat de ploeg van Martin Abbenhuis nu op een vijfde plaats.

Wilhelmus – Ariston’80

Wilhelmus kon de winst niet pakken tegen de studenten. Joshua Piette gaf de Wespen in de eerste helft nog goede moed door de 1-0 op het scorebord te zetten. In de tweede helft bepaalde Jorge Bonekamp de eindstand op 1-1. Door het puntverlies heeft Wilhelmus nu twee punten achterstand op koploper Graaf Willem II VAC. Wilhelmus verloor niet alleen punten maar ook Sergio Veugelers die het veld geblesseerd moest verlaten.

Concordia – KMD

In Delft greep Concordia drie zeer belangrijke punten tegen de Wateringers en heeft nu weer aansluiting bij de middenmoot. Benjamin Groen schoot de formatie van trainer Wesley Zandstra in de eerste helft naar een 1-0 voorsprong door de bal in de kruising te schieten. Het gedreven Concordia speelde duidelijk met een plan en kon in de tweede helft de voorsprong verder uitbreiden. Nick Krijnen en Dirk Nederhof zorgden voor een 3-0 eindstand.