1e klasse C: sv Den Hoorn pakt broodnodige punten in degradatiestrijd

Op Sportpark Adegeest deed sv Den Hoorn zeer goede zaken. Voorschoten’97 werd met klein verschil verslagen, waardoor de ploeg van trainer Nick van den Bos (foto) naar een negende plaats klom.

In de vierde minuut werd de eerste kans genoteerd. Voorschoten’97-speler Loyd van der Wilden gaf de bal voor, maar Thom Wijnalda kon de bal niet in het net krijgen. Voorschoten’97 had licht de overhand de eerste helft, maar kon dit niet in doelpunten uitdrukken. Het duel leverde niet veel hoogtepunten op, waardoor de rust met de brilstand op het scorebord werd bereikt.

Voorsprong

Zes minuten na de doelwisseling kwam sv Den Hoorn op voorsprong. Remo de Vroege bracht de 0-1 op het scorebord. Voorschoten’97 was niet bij machte om de stand een beter aanzien te geven. De verdediging van de Midden-Delflanders hield goed stand en een 0-1 zege werd uit het vuur gesleept.