Na stages bij Ajax en Sparta maakt Dylan Groenenboom (Westlandia) stap naar Sparta

De samenwerking tussen de drie voetbalclubs Westlandia, Ajax en Sparta illustreert dit uitstekend. Dylan Groenenboom, een speler van Westlandia’s O15-1 team, heeft zich het afgelopen jaar uitstekend ontwikkeld onder begeleiding van trainers Kees en Herman van Hattem.

In een zeer sterke voetbalomgeving, gekenmerkt door plezier, nemen zij deel aan één van de hoogste competities. Tijdens het afgelopen paasweekend namen zij deel aan een schitterend toernooi in Barcelona.

In het najaar ontving Dylan Groenenboom uitnodigingen voor stages bij zowel Sparta als Ajax, waar hij een volwaardig ontwikkelingstraject doorliep. Na overleg met hem en zijn ouders, alsook tussen de drie clubs, werd besloten dat de stap naar Sparta op dit moment het beste bij hem past. Groenenboom heeft afgelopen vrijdag dan ook een contract getekend bij Sparta.

Hoofd Opleiding bij Westlandia, Pieter Jongmans, en de coördinatoren Edwin van der Nouweland en Michel van Zanten, zijn uitermate tevreden over de samenwerking. Langs deze weg wil Westlandia aan Ajax en Sparta haar oprechte dank uitspreken voor de intensieve begeleiding. Tevens wensen zij Dylan Groenenboom veel plezier en succes toe bij Sparta in het komende jaar!

 

 

Lees verder