v.v. Ariston‘80 huldigt twee nieuwe ereleden

v.v. Ariston’80 heeft tijdens de laatste Algemene Ledenvergadering twee nieuwe ereleden benoemd, Michiel Roesink (foto) en Marco Hayes. Een aantal weken hierna werden beiden op een speciale borrel gehuldigd, waarbij ook nogmaals waardering werd getoond voor de bestaande ereleden en leden van verdienste van de vereniging.

Michiel Roesink heeft een indrukwekkende staat van dienst binnen de club. Als oud-voorzitter heeft hij zich meerdere jaren ingezet voor de belangen van de studentenvereniging. Ook was hij in deze jaren al voorloper op het gebied van het bevorderen van diversiteit in de voetbalgemeenschap en nog steeds is hij actief betrokken bij de John Blankenstein Foundation.

Marco Hayes

 

Ook Marco Hayes heeft zich meerdere jaren ingezet als voorzitter van de studentenvereniging en wel in de vroege jaren van het bestaan van v.v. Ariston‘80. Hayes is al sinds 1985 betrokken bij de club en zelfs zijn rolstoelafhankelijkheid ten gevolge van een herseninfarct weerhoudt hem er niet van om nog eens een wedstrijd van zijn oude team te supporten en actief lid te zijn van de oud-ledenvereniging.

Initiatief

v.v. Ariston ‘80 heeft de afgelopen jaren als studentenverenigingen meer initiatief genomen haar oud-leden te waarderen en is mede daarom zeer trots om Michiel Roesink en Marco Hayes op deze manier de eer te kunnen bewijzen die zij verdienen.

Lees verder